Terapije


Bioresonančna diagnostika in terapija BICOM spada med medicinske discipline, ki odkriva spremembe v našem telesu na celični ravni. Bioresonančna aparatura zazna negativne spremembe v našem telesu še preden pride do prvih bolezenskih simptomov.

Vzroki za nastanek bolezni so spremembe na celični ravni, ki se lahko pojavijo že nekaj let pred nastankom bolezni. In te najmanjše bolezenske spremembe smo danes sposobni odkriti. Z našimi terapevti in s pomočjo bioresonančnega sistema za ugotavljanje sprememb v telesu jih odkrivamo že v njihovem nastajanju. Bioresonančna terapija je celosten način analize in obravnave organizma, pri čemer se uporabijo izključno telesne frekvence pacienta.


Bioresonančna terapija je računalniško vodena terapija nihanj in frekvenc, ki spodbujajo samoozdravitvene sposobnosti telesa. Z bioresonančno terapijo krepimo odpornost organizma in zelo uspešno zdravimo bolezenska stanja. Bioresonanca je zasnovana na holističnem pristopu od fizičnega do psihičnega. Zelo pomembno vlogo ima v preventivi, saj vzpodbuja stabilizacijo imunskega, psihičnega in bioenergetskega stanja. Cilj je vzpostaviti v organizmu ravnovesje in aktivirati v telesu mehanizme samoozdravitve. Edino na tak način lahko trajno odpravimo bolezni.

Bioresonanca ne zdravi le simptomov bolezni, temveč poišče vzroke in jih odpravi. Tako doseženi rezultati so trajni. Terapija je povsem neboleča, brez uporabe zdravil in brez stranskih učinkov. Obsega širok spekter indikacij od akutnih, degenerativnih in kroničnih bolezenskih stanj. Primerna je tudi za otroke.

Zdravljenje z bioresonanco so razvili za zdravljenje astronavtov.