Mnenja strankAlenka Dimic


Imela sem precej znakov za kandido – boleči sklepi, prehladi, slabost v zelodcu, prebavne motnje... Zato sem želela opraviti bioresonačno testiranje kandide, intolerance in alergij. Odločila sem se za holistični center Vita Nova. Tam sta me zelo ljubeznivo sprejela g. Miran in Nina. Že takoj na začetku sta me opomnila, da sanacija kandide ne poteka “čez noč”, ampak zahteva svoj čas. Zaradi prisotnosti kandide je bilo potrebno tudi uvesti precej sprememb v moj jedilnik. Glede na test intolerance so mi določili pravilni režim prehranjevanja. Za sanacijo kandide je bilo potrebnih nekaj bioresonačnih terapij. Vse to mi je pomagalo, da sem se znebila kandide in slabega počutja. S prijaznostjo g.Nine in ustreznih ukrepov mi je uspelo. Hvala. Priporočam, da če ima kdorkoli podobne zdravstvene težave naj se vsekakor odloci za testiranje in terapiranje v holističnem centru Vita Nova.

 

Doris Celarc


Bioresonanca ti pove veliko več kot že veš o sebi. Večkrat nisem razumela zakaj se nekaj dogaja z mojim organizmom in zakaj se slabo počutim. Potem pa naenkrat ugotoviš, da lahko prevzameš “nadzor” nad svojim organizmom. Samo vedeti moraš kako in kaj. V Vita Novi opraviš bioresonačno testiranje in na podlagi testa dobiš vsa pojasnila, priporočila in navodila. Potem pa potrebuješ le še voljo in nekaj terapij. Terapija in priporočila niso vzeta iz revij o zdravem življenju, kaj smemo, kaj ne, kaj je dobro in kaj ni….Vse temelji na individualnem testiranju. Bioresonanco toplo priporočam.

 

Lina Celarc


V holistični center Vita Nova sem prišla pred tremi leti z odvečnimi kilogrami, neprestanimi želodčnimi težavami in ponavljajočimi glivičnimi vnetji. Na začetku sem bila precej skeptična do vsega, vendar se je že po nekaj bioresonančnih terapijah stanje res izboljšalo. Najbolj fajn pa se mi zdi to, da sem z Ninino pomočjo spremenila celoten življenjski slog. Zlasti kar se tiče prehrane. Tudi danes jem in kuham po načelih antikandidne diete in prihajam nazaj v Vita Novo, če ne zaradi drugega zato, da spet lahko poklepetam z Nino.

 

Polona


Terapije v Vitanovi so mi izboljšale zdravje, počutim se mnogo bolje

 

Tatjana


Zelo sem vesela, da sem se odločila za Holistični center Vita Nova. Po prvem pregledu, pogovoru in izčrpni analizi podatkov so sledile terapije. Predvsem mi je bilo všeč prijetno vzdušje, zasebnost med terapijo in profesionalnost terapevtov. Po vsaki uspešni terapiji sem odšla domov polna novih informacij ter bogatejša za kakšen nov zanimiv recept in knjižni predlog. Učinki terapije so vidni in vsi Ninini dragoceni nasveti in predlogi so postali del mojega vsakdanjega življenja. Seveda je k temu pripomoglo tudi moje sodelovanja ter spremembe v načinu razmišljanja in življenja.

 

intoleranca