EN

Intoleranca

Laboratorijska diagnostika Medicare Plus

Intoleranca

V laboratoriju Medicare Plus iz kapljice krvi odkrijejo intolerance, ki posamezniku povzročajo težave.

Intoleranca je preobčutljivost na živila. Hrana, ki jo zaužijemo, je kot gorivo. Organizmu daje energijo, potrebno za kvalitetno delovanje. Če ne zagotovimo, da je gorivo, ki ga damo telesu primerno za naše telo, lahko le-ta močno vpliva na kvaliteto našega življenja. Uživanje hrane, ki jo naš organizem nepravilno presnavlja, zelo obremenjuje imunski sistem. Imunski sistem, ki ne deluje optimalno, pa se veliko slabše upira napadom alergij, bakterij, kandide, plesni in virusov.

Težave, ki nastanejo zaradi preobčutljivosti (intolerance) na določeno vrsto hrane, se v večini primerov odpravijo s pravilno izbiro hrane.

Intoleranca vpliva tudi na povečanje telesne teže. Nepravilno izbrana in kombinirana živila ustvarijo v prebavilih blokado, ki onemogoča pravilno prebavljanje. Kar vpliva na kopičenje odvečnih kilogramov, ki jih kljub fizični aktivnosti ne moremo izgubiti.

Katero živilo nam povzroča težave zelo težko določimo s samoopazovanjem, ker učinki intolerance ne nastopijo takoj po zaužitju hrane kot pri alergični reakciji.

Uživanje živil, ki niso optimalna za naš organizem, lahko povzroči: alergije, glivične okužbe, prebavne motnje, utrujenost in izčrpanost,...

Testiranje opravljamo v sodelovanju z diagnostičnim laboratorijem MEDICARE Plus.

Izberite svoj paket:

Holistic basic
Holistic medium
Holistic superior

Pridite na TESTIRANJE.

V roku 5 DNI boste prejeli REZULTATE TESTIRANJA na mail.

Pridite na PERSONALIZIRAN POSVET.

Napotki za testiranje: Teden dni pred testiranjem uživajte celoten spekter živil. Na vašem jedilniku naj bodo tudi živila, za katera menite, da vam škodujejo.
2 uri pred testiranjem ne uživajte težke hrane. Zaužijte 2 kozarca vode.
Vzorčenje kapilarne krvi se lahko vrši kadarkoli v dnevu.
Priporočamo, da o testiranju opozorite vašega osebnega zdravnika ali terapevta.

Pomembno: živila, za katera veste, da vam lahko povzročijo anafilaktičen šok, nikakor ne uživajte.