EN

Sound healing

Sound healing s Solfeggio vilicami in tubami

Solfeggio frekvence so del univerzuma. So brezčasne - božanske.

Naše telo uporablja energijo Univerzuma za regeneracijo poškodovanih celic, zniževanje stresa, za fizično in duhovno rast. Vsak izmed nas ima sposobnost, da pritegne točno toliko energije Univerzuma kot jo njegovo telo in um potrebuje. Ampak kaj če ne deluje? Kaj če imamo občutek, da se nam življenje na vsakem koraku ustavlja in ne gre naprej tako kot smo si zastavili.

Odgovor je zelo enostaven. Pozabili ste na zelo pomemben del tega procesa: Energija, Frekvenca in Vibracija.

Solfeggio frekvence nas vračajo k originalnim tonom univerzuma in spodbujajo naše telo k ravnovesju in harmoniji.

Solfeggio zvočne vilice delujejo podobno kot akupunktura. Neslišna in nevidna frekvenca, ki jo oddaja določena Solfeggio vilica, spodbudi akupunkturno točko, da se aktivira, revitalizira in postane pretočna.

  • uravnava čakre, meridiane in pretočnost Qi (življenjske energije)
  • krepi kreativnost, intuicijo in motivacijo
  • odpravlja energetske blokade
  • spreminja vzorce, prepričanja, navade in načine razmišljanja, ki so za nas škodljivi
  • poveže nas z Božanskim
  • globoko sprošča 
  • pomaga nam najti mir v srcu

Kaj so Solfeggio frekvence? Solfeggio frekvence tvorijo starodavno 6-tonsko lestvico, ki so jo uporabljali v sakralni glasbi pri petju gregorijanskih koralov. Napevi in specifični toni Solfeggio lestvice zapeti v harmoniji so pomenili duhovni blagoslov. Vsak solfeggio ton je sestavljen iz natančno določene frekvence. Danes poznamo Solfeggio lestvico kot sedem padajočih not povezanih z lestvico Do-Re-Mi-Fa-So-La-Ti. Prvotna lestvica je uporabljala 6 padajočih not označenih z Ut-Re-Mi-Fa-Sol-La.

Od kod izvirajo Solfeggio frekvence? Solfeggio lestvico je prvi zapisal benediktinski menih Guido d'Arezzo (c 991 AD -.. C 1050 AD) kot pripomoček za lažje učenje spevov in napevov. Zlogi skale izvirajo iz Hvalnice Janezu Krstniku, Ut Queant Laxis, avtorja Paulusa Diaconusa.