EN

Moja zgodba

Vsak dan začnem s hvaležnostjo v srcu.

Zahvalim se moji radovednosti, trmi in vztrajnosti. Zahvalim se usodi in zaščiti vesoljnih energij.

Ravno zaradi njih je nastala Vita nova. Vita nova je takšna kot Kras. Naravna, divja in magična. V njej se zgodi veliko lepih zgodb.

Rada jo imam. Rada jo delim z vami.

Skrivnosti Univerzuma nisem odkrila. Sem pa našla pot kako se lahko ponovno povežemo z Univerzalno energijo - Qi.

Pot naj bo takšna, kot bi naj bilo naše življenje. Idealno bi bilo, da sledimo svojim željam. Da si dovolimo sanjati in tako odkriti svojo strast. Kajti le tako smo lahko srečni. Da odkrijemo svoje bistvo in začutimo čudež katerega del smo tudi mi sami - ŽIVLJENJE. V bistvu si v življenju želimo le eno stvar - SREČO. ( no, najina hčerka je kot mala gospodična rekla, da ne srečo, da čokolado :-) )

Da lahko delamo to, kar nas veseli, je res blagoslov. Ampak za ta blagoslov se moramo v prvi vrsti odločiti sami.

Moja življenjska filozofija je holistična. Zakaj holistična? Čisto preprosto. Ker moramo zadovoljiti vse nivoje našega bivanja. Ker smo kompleksni. Ker vse v nas in v naravi teži k ravnovesju. Ker smo intuitivna in naravna bitja.

Spontana sprememba v nas se zgodi, ko našemu telesu, umu in duši omogočimo primarne elemente: čisto in mirno okolje, stik z naravo
svetlobo, živo vodo, naravno&ekološko&ročno pripravljeno hrano, počitek in spanje, naravno kozmetiko. Ko iz našega okolja umaknemo tisto kar je za nas toksično na fizični ravni (alergeni, intolerance, neuravnoteženi hormoni, toksini,..), spodbudimo pretočnost meridianov in aktiviramo čakre, se začne v naši notranjosti zbujati primarni nagon - težnja po ravnovesju.

Ko spremenimo zunanji svet, se začne spreminjati tudi naš notranji svet.

Ponovno začutimo povezavo s spiritualnim - nesnovnim. Ponovno začutimo življenjsko energijo.

 

Hvala, da lahko sodelujem pri procesu ponovne povezave z vašim Qi-jem in imam možnost spoznati vašo življenjsko energijo.