EN

Meditacija

 Meditacija s kristali

Starodavna intuitivna spoznanja

Človek, ki biva zgolj na površju obkrožen le z materialnimi dobrinami, je reven človek. Notranji svet je globoko zakoreninjen v nas. Ni ga mogoce zbrisati in pozabiti. 

Notranji naravni svet, ki smo mu nekoc pripadali, je Sveti zaklad nasega bitja. V določenem obdobju življenja postaja hrepenenje po pravi in divji naravi vedno bolj občuteno. Intuitivno se začnemo zavedati, da nas materialni svet utruja in nam ne daje nič drugega kot varljivo cono udobja.

Meditacija nam lahko pomaga da se vrnemo Nazaj k koreninam.

Nazaj v tišino naše duše in posvečen notranji svet.


 Meditacija je tehnika, ki neguje instinktivne plati našega zivljenja. Ni zgolj tehnika, ki se je naučimo z vajo.

Meditacija je način življenja.

Meditativno stanje je stanje zavedanja v katerem je um umirjen in osvobojen misli. Meditacija je notranje raziskovanje, samoopazovanje in naravno zaznavanje. Uporaba kristalov pri meditaciji je eden izmed najbolj učinkovitih načinov za poglobitev meditacije in doseganje določenega rezultata med meditacijo.

Na duhovni ravni lahko meditacija s kristali pripomore k dvigu naše zavesti inzavedanja, prebuja našo intuicijo in vzpostavlja ravnovesje.

Pri meditaciji v Vita novi nas vodi MEDITATIVNI DISK, ki temelji na starodavnih elementih, ki so jih naši predniki uporabljali že v pradavnini - SVETA GEOMETRIJA, KRISTALI KAMENE STRELE&AMETISTA in SVETIH ZELIŠČIH.

Vodena meditacija ob predhodni najavi poteka zjutraj ob 7.00 in zvečer ob 19.00.