EN

Moja modrost

 

Modrost je posvečenost v odmerjenih trenutkih

Vsak dan začnem s hvaležnostjo v srcu.

Zahvalim se moji ženski animi, ki je prepojena z intuicijo, čustvi, instinktom, iracionalnostjo, brezpogojno ljubeznijo in nezavednim.

Živim z namenom. Živim zato, da lahko ustvarjam in prispevam.

Da sem polno zaživela sem morala opustiti površnost, cono udobja in željo po ugajanju.  Ni bilo lahkotno in prijetno. Bilo je ogromno dela in truda.

Kljub temu, da smo fizično minljivi in da na Materi Zemlji bivamo zelo kratek čas, puščamo za seboj uničujočo sled. Brišemo vse kar so Narava in naši predniki gradili. Na vseh nivojih našega Bitja: fizičnem, psihičnem in spiritualnem. Če samo ena generacija ne posveti pozornosti znanju in modrosti naših prednikov, se to znanje izgubi za vedno. To je zelo neodgovorno.

Jaz sem se globoko v sebi odločila drugače.

Ozavesceni Jaz je ukrotil Zapeljivi Ego.

Želim prevzeti ODGOVORNOST. Želim OHRANITI kar so nam predniki podarili. Želim POPRAVITI tisto kar smo uničili.

Zavedam se, da se učenje nikoli ne preneha. Globlje kot greš, manj veš. Radovednosti, trma in vztrajnost so moje zaveznice, ki me ženejo, da kopljem naprej.

Moje reference:

Diplomirala sem iz Naturopatije na School of Natural health sciencies, London, United Kingdom (smer Fitoterapija, Meridian Psihoterapija, Kristaloterapija, Akupresura, Meditacija, Nihalo in Nutricistika).

Sem članica International College of Holistic Medicine, United Kingdom.

Sem članica Inštituta za komplementarno medicino, Bioresonačni terapevt